EDP Vision-konferens 2024

EDP Vision-konferens 2024

Äntligen är det dags att ha en fysisk Visionkonferens igen. Vi träffas på Quality Grand Hotell i Borås i höst. Möjlighet till att nätverka med bland annat systemförvaltare, assistenter, inspektörer, strateger och oss VertiGIS:are.

Två spännande dagar väntar på Borås Kongress, med gott om utrymme för underbart mingel och nätverkande i schemat.

Detta väntar dig:

  • Status för EDP Vision
  • Ett axplock av de nyheter som kommit på senaste tiden
  • Tips & Trix med supporten
  • Visningar från minst tre olika kunder hur de nyttjar EDP Vision
  • Mingel, middag och underhållning i en avslappnad och trevlig miljö

OBS: Konferensen kommer endast att genomföras om vi får tillräckligt många deltagare. Se till att anmäla dig och dina kollegor i god tid för att inte missa denna möjlighet! Sista anmälningsdagen är den 7 augusti.

Separat utbildningsdag

Inbjudan till Systemförvaltarutbildning den 10:e oktober kl. 9:00-16:00 i VertiGIS Boråskontors lokaler. Se separat anmälan här.

Middag och boende

Vi erbjuder möjlighet att delta på en trerättersmiddag första kvällen. Denna middag kommer att ackompanjeras av underhållning för en helfestlig avslutning på dagen. Middagen kan beställas till för 595 kronor när du genomför bokningen. Vi har reserverat ett begränsat antal rum på Quality Grand Borås, så det är först till kvarn som gäller vid bokning i samband med anmälan. Naturligtvis finns det många andra trevliga hotell i olika prisklasser att välja mellan i Borås om dessa skulle bli fullbokade.

Varför Borås?

Borås är inte bara en charmig stad med en rik historia och vacker natur – det är också otroligt lätt att ta sig hit! Med utmärkta tåg- och bussförbindelser samt närheten till Göteborgs flygplats, Landvetter, är det enkelt att resa hit. På mindre än en timme från Göteborgs centrum kan du vara mitt i händelsernas centrum i Borås!

Vi ser fram emot att träffa er!

//VertiGIS

 

OBS! Vi förbehåller oss rätten att ställa in eventet vid för få anmälda.

Anmälan är öppen!

Pris per person: Två dagar 7 995 SEK - Samtliga priser är exkl. moms. (Anmälningar hanteras av vår samarbetspartner Aventi. Eventuell support ska därför tas med direkt dem på info@aventi.se eller 033-430 04 04).
Till anmälan