Avfallsdagarna 5-6/11 & VA-dagen 7/11

Avfallsdagarna är höstens mötesplats för alla som arbetar med EDP Future Avfall och EDP Mobile! I år går automatisering som en röd tråd genom dagarna och du kan skräddarsy innehållet genom att välja inriktning på delar av programmet.

På VA-dagen kan du ta del av utvecklingen av den digitala VA-branschen, nätverka med kollegor och höra senaste nytt! I år ligger fokus på vattenavstängning; vad säger vattentjänstlagen egentligen och hur arbetar andra kommuner med vattenavstängningar. 

Ett fåtal platser finns kvar på Avfallsdagarna och VA-dagen! Saknar du inbjudan eller vill anmäla dig, kontakta oss via event@edp.se.

 

 

EDP Vision Kompetensdagar

EDP Vision Kompetensdagar

Under två dagar fokuserar vi på inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte kring ditt verksamhetsområde och EDP Vision som verksamhetsstöd. Programmet innehåller intressanta föreläsningar och fördjupningar med olika inriktningar. Vi lyfter fram digitala flöden,...

läs mer
Nu blir vi EDP – utan Consult!

Nu blir vi EDP – utan Consult!

Nu blir vi EDP - utan Consult!  För många av våra kunder har vi varit EDP länge, men nu blir vi EDP med hela Sverige! Consult-delen har ofta lett till missuppfattning gälllande vår verksamhet, därför väljer vi att från och med den 1 november ta bort Consult från...

läs mer