Avfallsdagarna & VA-dagen 26-28 november 2024

Avfallsdagarna & VA-dagen 2024

I november är det äntligen dags för Avfallsdagarna & VA-dagen och i år samlas vi i textilens huvudstad Borås!

Tre spännande dagar väntar på Borås Kongress, med gott om utrymme för underbart mingel och nätverkande i schemat.

Med stor flexibilitet för att möta olika behov kan du delta i 1, 2 eller 3 dagar, bo på ett närliggande hotell eller var du föredrar. Kom ihåg att du måste vara på plats i Borås eftersom det inte finns något digitalt deltagande för detta evenemang.

Tisdagskvällen den 26/11 omvandlas kongresshusets restaurang till en gourmetrestaurang där det serveras en trerättersmiddag med underhållning. För de som stannar alla tre dagarna eller anländer tidigt för VA-dagen, erbjuds även en middag på Orangeriet i Borås onsdagen den 27 november. Denna middag är mer inriktad på mingel och nätverkande.

Avfallsdagarna är som vanligt ett sammanhängande evenemang, och programmet inkluderar inslag från både EDP Mobile och EDP Future under båda dagarna. Liksom förra året kan du välja att endast delta en av dagarna om du så önskar. Tänk på att du kan missa den röda tråden om du väljer endast en av Avfallsdagarna.

Vi har reserverat ett begränsat antal rum på närliggande hotell, så det är först till kvarn som gäller vid bokning i samband med anmälan. Naturligtvis finns det många andra trevliga hotell i olika prisklasser att välja mellan om dessa skulle bli fullbokade.

Avfallsdagarna & VA-dagen är exklusivt för våra kunder och inkluderar även deltagare från eventuella entreprenörer.

Vi ser fram emot att träffa er!

//VertiGIS

 

OBS! Vi förbehåller oss rätten att ställa in eventet vid för få anmälda.

*Tänk på att tisdagens och onsdagens middag bokas separat, se bokning.

Anmälan är öppen!

Pris per person: Alla tre dagarna 9 350 SEK, Två dagar 6 400 SEK, En dag 3 450 SEK - Samtliga priser är exkl. moms. (Anmälningar hanteras av vår samarbetspartner Aventi. Eventuell support ska därför tas med direkt dem på info@aventi.se eller 033-430 04 04).
Till anmälan