Vill du vara med i kedjan?

Vi är ett agilt team som gemensamt ansvarar för hela utvecklingskedjan, från idé till leverans. I vårt team är vi en mix av olika personligheter, bakgrunder, kunskapsområden och intressen. Detta bidrar till att vi levererar väl genomtänkta och användarvänliga lösningar. Vår arbetsmiljö är inkluderande, vi bryr oss om varandra och vi jobbar bättre på grund av det.

Tjänsten

Teamet Vi utvecklar lösningar för offentliga verksamheter och drivs av att leverera samhällsnytta. Vi använder de teknologier som passar varje givet problem bäst och har många nya spännande projekt på gång. Med stort fokus på kundnytta så är användartester och kundintervjuer en återkommande del i arbetet. Teamet utvecklar responsiva webbsidor, mobilappar och API:er som används av våra kunder dagligen. 

Vi arbetar med flera olika programmeringsspråk och verktyg, bland annat C#, JavaScript, Asp.Net, Angular och Docker. En del av jobbet är att ha koll på den tekniska utvecklingen och val av teknik revideras för varje nytt projekt. Teamet har stor frihet att kontinuerligt utveckla vår arbetsprocess och välja verktygen som passar bäst till den produkt vi för tillfället arbetar med.

Din profil

Vi söker både erfarna och juniora utvecklare som trivs med att arbeta i grupp och som har god kommunikationsförmåga. Vi tycker att det är viktigare att du är villig att lära dig nya saker än att du har praktisk erfarenhet av en viss teknik. Om du är junior finns det möjlighet att i egen takt sätta dig in i verksamhetskunskap och växa som utvecklare. Eftersom vårt team har helhetsansvar för produkterna, kan du även prova olika arbetsroller och eventuellt specialisera dig inom det som väcker ditt intresse.

Det bästa med att arbeta på EDP för oss i teamet är: 

  • Vi väljer själva i väldigt stor utsträckning hur vi ska jobba.
  • Vi får lägga den tid som krävs för att uppnå önskvärd kvalitet på produkterna.
  • Vi arbetar i en trygg och familjär arbetsmiljö med trevliga kollegor.
  • Vi får en friskvårdstimme i veckan och ett generöst friskvårdsbidrag.
  • Vi har fri tillgång till Pluralsight och får tid till att använda det.

Hos oss får du

På EDP har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid (du kan alltså träna en timme på betald arbetstid per vecka). Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension, Sjukvårdsförsäkring, Internkonferens, Fredagsfika, Friskvårdsaktiviteter och Valfria personalaktiviteter.

Ansökan och tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP strävar efter att spegla samhället och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, det ger oss fler perspektiv och ett stort mervärde till organisationen och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edp.se och ange ”Utvecklare Webb” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2020-03-15 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se.

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Gruppchef Marc Maillard, 046-23 45 50 eller Marc.Maillard@edp.se