Utvecklare, Mobile

Längtar du efter en familjär och prestigelös stämning?

Förutom att vara med och utveckla superviktiga programvaror som gör skillnad för både medborgare och samhälle, kan du vara dig själv hos oss! På EDP finns en uppskattad familjär och prestigelös stämning där alla känner alla (trots att vi är runt 125) och du kan prata med eller fråga vem som helst oavsett vilken roll de har i företaget.

Tjänsten

I ditt blivande team finns vi: Robban, Carlos och Tasos (utvecklare och testare). Vi arbetar med inhouse-utveckling och hjälps åt att skriva bra kod för att få programvaran EDP Mobile så användarvänlig som möjligt. Scrum är den metod vi valt men vi har ”EDP-ifierat” den. Vi gillar verkligen agila metoder och vill att du också gör det, så att vi tillsammans blir ännu bättre.
Vi trivs med att parprogrammera, lite beroende på uppgifterna. När du är ny på jobbet kommer det naturligt, men även två erfarna utvecklare kan arbeta gemensamt med ett uppdrag. 1 + 1 blir lätt större än 2 i dessa sammanhang. När du blivit varm i kläderna kommer du också att börja så smått med 3:e support, vilket innebär att internt stötta supportavdelningen med komplexa ärenden.

Utöver vårt team finns trettio utvecklare som arbetar med andra programvaror och ibland tar vi hjälp av varandra. På EDP arbetar vi prestigelöst och tillsammans, därför hjälper vi såklart våra kollegor på försäljning och support också. 
Tjänsten och ditt team finns på huvudkontoret i Staffanstorp.

Din profil

Vi vet att du har den tekniska basen, har en grundläggande förståelse för objektorienterad programmering och skriver hållbar och lättläst kod. Hur du har lärt dig detta är mindre viktigt för oss! Vi anser att kompetenser inte är en exakt vetenskap, därför ser vi till helheten i din profil. Du gillar att ha duktiga och engagerade arbetskompisar och vill precis som vi i teamet arbeta med förbättringar, stora som små.

Du har erfarenhet av utveckling i .Net, kan C# och OOP samt har grundläggande kunskaper i T-SQL. Om versionshantering inte är ett nytt begrepp för dig är det ett plus.

Hos oss får du

På EDP har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid (du kan alltså träna en timme på betald arbetstid per vecka). Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension, Sjukvårdsförsäkring, Internkonferens, Fredagsfika, Friskvårdsaktiviteter och Valfria personalaktiviteter.

Ansökan och tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edp.se och ange ”Utvecklare EDP Mobile” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2012-03-01 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se.

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Gruppchef Johan Hyll, 046-23 45 50 eller Johan.Hyll@edp.se