Utvecklare till Team Sans

Vill du vara med i hela kedjan?

Du kommer att arbeta i ett agilt team med tre utvecklare och en testare som gemensamt ansvarar för hela utvecklingskedjan, från idé till leverans!

Tjänsten och din profil

Teamet består av en mix av olika personligheter, bakgrunder, kunskapsområden och intressen. Detta bidrar till att vi levererar väl genomtänkta och användarvänliga lösningar. Vår arbetsmiljö är inkluderande, vi bryr oss om varandra och vi jobbar bättre på grund av det.

Vi utvecklar lösningar för offentliga verksamheter och drivs av att leverera samhällsnytta. Vi använder de teknologier som passar varje givet problem bäst och har många nya spännande projekt på gång, till exempel stöd i fält för miljöinspektörer.

Teamet utvecklar responsiva webbsidor, mobilappar och API:er som används av våra kunder dagligen. Vi arbetar med flera olika programmeringsspråk och verktyg, bland annat C#, TypeScript, Asp.Net, Angular, Docker och Kubernetes.

En del av jobbet är att ha koll på den tekniska utvecklingen, genom att till exempel vara med på mässor som Øredev. Vi har stor frihet att kontinuerligt utveckla vår arbetsprocess och välja verktygen som passar bäst till den produkt vi för tillfället arbetar med.

Vi söker en erfaren utvecklare som trivs med att arbeta i grupp och som har god kommunikationsförmåga. Vi tycker att det är viktigare att du är villig att lära dig nya saker än att du har praktisk erfarenhet av en viss teknik.

Det bästa med att arbeta på EDP för oss i teamet är att vi själva väljer i väldigt stor utsträckning hur vi ska jobba och får lägga den tid som krävs för att uppnå önskvärd kvalitet på produkterna. Alla har fri tillgång till Pluralsight och får tid till att använda det.

Just nu förbereder vi verksamheten för en delvis återgång till kontoret där vi från och med årsskiftet kan arbeta upp till två dagar i veckan hemifrån.

Hos oss får du

På EDP har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Det innebär att upp till två dagar i veckan har du möjlighet att arbeta hemifrån. Du får även flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du alltså också friskvårdstid (du kan träna en timme på betald arbetstid per vecka). Du får en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat, extra sjukvårdsförsäkring samt många andra generösa personalförmåner. 

Ansökan och tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse. 

EDP strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre. Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder. 

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edp.se och ange ” Utvecklare Sans” i ämnesraden. 

Sista ansökningsdag är 2022 – 01 – 16 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se. 

Kontaktpersoner
Vid frågor om tjänsten kontakta: 
Utvecklingschef Joel Simonsson, 046-23 45 50 eller joel.simonsson@edp.se