Senior utvecklare EDP Future

Letar du efter ett jobb med hög samhällsnytta?

Förutom att vara med och utveckla superviktiga programvaror som gör skillnad för både medborgare och samhälle, kan du vara dig själv hos oss!

På EDP finns en uppskattad familjär och prestigelös stämning där alla känner alla, trots att vi är ca 120 personer. Du kan prata med eller fråga vem som helst oavsett vilken roll de har i företaget.

Tjänsten och din profil

I ditt blivande team inom EDP Future är vi nio utvecklare och tre testare. Du kommer att vara placerad tillsammans med oss på huvudkontoret i Staffanstorp eller på vårt kontor i Borås. Vi arbetar med inhouse-utveckling och hjälps åt att skriva bra kod för att få programvaran så användarvänlig som möjligt. Scrum är den metod vi valt men vi har ”EDP-ifierat” den. Vi gillar verkligen agila metoder och vill att du också gör det, så att vi tillsammans blir ännu bättre. 

Vi trivs med att parprogrammera, lite beroende på uppgifterna. När du är ny på jobbet kommer det naturligt, men även två erfarna utvecklare kan arbeta gemensamt med ett uppdrag. 1 + 1 blir lätt större än 2 i dessa sammanhang. 

Utöver vårt team finns 20-tal utvecklare som arbetar med andra programvaror och ibland tar vi hjälp av varandra. 

Vi vet att du har den tekniska basen, kan objektorienterad programmering och skriver hållbar och lättläst kod. Hur du har lärt dig detta är mindre viktigt för oss. Vi anser att kompetenser inte är en exakt vetenskap, därför ser vi till helheten i din profil. Du gillar att ha duktiga och engagerade arbetskompisar och vill precis som vi i teamet arbeta med förbättringar, stora som små. 

Du ska ha lång erfarenhet och stor förståelse av utveckling i .Net, kunna C# och OOP samt ha minst grundläggande kunskaper i MS SQL Server/T-SQL. Har du även arbetat som back end-utvecklare med microservices och RabbitMQ, är det bra att nämna det i din ansökan. Vi påbörjar just nu en resa i vårt projekt som innebär att dela upp ett stort system till mindre, så har du ett intresse för mjukvaruarkitetur är det också pluspoäng.  

Hos oss får du

På EDP har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Det innebär att upp till två dagar i veckan har du möjlighet att arbeta hemifrån. Du får även flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du också friskvårdstid (du kan alltså träna en timme på betald arbetstid per vecka). Du får en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat, extra sjukvårdsförsäkring samt många andra generösa personalförmåner. 

Ansökan och tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse. 

EDP strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre. Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder. 

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edp.se och ange ” Senior EDP Future” i ämnesraden. 

Sista ansökningsdag är 2022 – 01 – 16 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se. 

Kontaktpersoner
Vid frågor om tjänsten kontakta: 
Gruppchef Johan Hyll, 046-23 45 50 eller Johan.Hyll@edp.se