Mjukvaruinstallatör

till Sveriges viktigaste kunder

Med anledning av att vi växer och får mer komplexa kundförfrågningar behöver teamet utökas. Därför behöver vi dig som är installatör i tanke och kundvårdare i handling.

Tjänsten och din profil

Tjänsten är placerad på vårt lokalkontor i Borås där du har tretton härliga kollegor med varierande roller. Installationsteamet består av fem medarbetare, en i Borås och fyra i Staffanstorp.

Vilka är mitt nya team?
Ett glatt, öppenhjärtligt, prestigelöst, hjälpsamt gäng i blandade åldrar med olika bakgrunder som kompletterar varandra i de olika utmaningarna som uppstår. Vi arbetar både tillsammans men mestadels självständigt.

Vad är egentligen jobbet?
Du installerar mjukvara, uppdateringar och gör utredningar av EDP:s system och tilläggsprodukter. I detta ingår också support och dokumentation.

Vad kräver det då av dig? Jo, det finns massor av saker som du kommer att lära dig efter att du börjat hos oss och så finns det sådant som redan ska finnas inom dig, genom utbildning och i din personlighet.

Om du inte är ett IT-underverk så förutsätter vi att du har relevant utbildning för rollen och det betyder bland annat erfarenhet med CRM-system-/webb-/-applikationsinstallationer. Du är en van användare av Microsoft Windowsmiljö och besitter gärna kompetens inom AD, SQL-, Windows- och Webbserver. Det är meriterande om du besitter färdigheter inom GIS, IIS, ITIL och Citrixlösningar.

Utöver det tekniska så är det absolut viktigaste att du har en grym servicekänsla, både mot dina kunder och kollegor. Eller externa och interna kunder som vi kallar det på EDP. Och du måste vara tekniskt nyfiken, vad det innebär får du berätta för oss, gärna redan i din ansökan!
Vissa dagar är tempot högt, andra dagar sitter du med ett komplext ärende som kräver kreativ problemlösning. Du plockar uppdrag från vårt CRM-system och kontaktar därefter kund via telefon eller e-post.

Skriver du en trevlig ansökan så antar vi att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift när du väl landat jobbet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos oss får du

På EDP får du en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering.

Du får hybridarbete, flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid och möjlighet att arbeta med välgörenhet. Vi har regelbunden kompetensutveckling, frihet under ansvar och bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom: Tjänstepension med personlig rådgivning, Sjukvårdsförsäkring, Utökad sjuklön.

Du kommer ta del av den stolthet vi känner för våra produkters nytta, de gör verkligen skillnad för både samhälle och medborgare.

På EDP är det viktigt med balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet.

Ansökan och tillträde

Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning och fast lön enligt överenskommelse.

EDP strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Vi tar emot ansökan via epost: jobb@edpconsult.se och ange referenstexten ”Installatör” i din ansökan som ska innehålla CV samt personligt brev på svenska.

Sista ansökningsdag är 2022-03-27 och tillträde enligt överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se.

Kontaktpersoner
Vid frågor om tjänsten kontakta:
Gruppchef för Installationer, Linda Junsén, 046-23 45 50 eller linda.junsen@edp.se