Vill du bli vår nya gruppchef?

Vi är två supportteam som söker vår nya gruppchef, eftersom vår chef har gått vidare i annan roll på EDP. Är du redo för en chefsroll där det läggs stort fokus på ledarskapet? Ja då ska du fortsätta att läsa.

Tjänsten

Vi är två team med totalt 18 personer som sköter EDP:s support för våra programvaror till Sveriges kommuner. Tillsammans har vi lång arbetslivserfarenhet och våra arbetsdagar består av att lösa komplexa ärenden och problem. Vi är självgående som individer men hjälper ofta varandra. Du kommer att jobba tätt ihop med Pia & Pontus som är koordinatorer i teamen. Det är vi som kommer att stötta dig i diverse frågor som rör det dagliga arbetet och delger dig program- och teamstatus. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Staffanstorp där de flesta av oss jobbar, men några sitter i Stockholm och Borås.

 

Som gruppchef driver du olika aktiviteter för att leda både teamen och medarbetaren mot företagets mål och vision. Exempelvis att hitta bättre digitala verktyg eller att identifiera utbildningsbehov. I rollen har du personalansvar och som stöd, när du behöver, finns Jenny på HR. Du kommer även att jobba tillsammans med vår avdelningschef Rawad, i frågor som rör mål och strategier.

I tjänsten ingår enstaka resor till lokalkontoren i Borås och Stockholm.

Din profil

Du är engagerad och stöttar oss i det dagliga arbetet när det behövs. Ditt ledarskap ska bidra till vår trivsel och arbetsglädje eftersom vi presterar som bäst när vi har kul på jobbet! Det är också viktigt att du är prestigelös, har förtroende för oss och förstår vår vardag.

Du är en lyhörd ledare, har ett coachande förhållningssätt och arbetar för kundnöjdhet, ser helheten och är lösningsfokuserad. Du har erfarenhet av kundservice och det är meriterande om du tidigare har haft en chefsroll med personalansvar.

Vi tar förgivet att du har grundläggande IT-kompetens, förstår hur IT-projekt bör drivas och har god kännedom om infrastrukturer inom IT. Du får en guldstjärna om du i SQL förstår SELECT * FROM New_Personal WHERE skills IN(’SQL’,’PingPong’,’Handle Dishwasher’) AND mood IS NOT NULL och kan göra följande i Excel; =LETAUPP(”KAFFE”;”KÖKET”;”FIKA”).

Hos oss får du

På EDP har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid (du kan alltså träna en timme på betald arbetstid per vecka). Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension, Sjukvårdsförsäkring, Internkonferens, Fredagsfika, Friskvårdsaktiviteter och Valfria personalaktiviteter.

Ansökan och tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edp.se och ange ”Gruppchef” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2020-01-13 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se.

Kontaktperson
Har du frågor om tjänsten, kontakta avdelningschef Rawad Azar på 046-23 45 50 eller rawad.azar@edp.se.