Försäljningsteamet letar ny kollega

Med anledning av att vi växer och får mer komplexa förfrågningar från våra kunder har teamet gått på högvarv under en längre tid. Därför behöver vi dig som är säljare i tanke och kundvårdare i handling. Tillsammans med oss kommer du att jobba med Sveriges viktigaste kunder!

Tjänsten

Störst fokus i den här rollen läggs på kundkommunikation via telefon och mejl samt offertarbete. Kunderna kontaktar dig gällande hela vår produktportfölj inom VA/Avfall & Debitering, allt från enklare tilläggsprodukter till mer avancerade förfrågningar. För att ge svar eller skicka offert behöver du hitta alla pusselbitar och de flesta svaren finns hos dina kollegor, både inom och utanför avdelningen. Dina arbetsdagar är varierade och arbetsuppgifterna kan omprioriteras under arbetets gång. Ett par gånger per år deltar du på våra event och kundkonferenser på olika platser i Sverige.

Din profil

För att trivas är du serviceinriktad, ska stundtals klara av ett högt tempo och har förmåga att hantera olika arbetsuppgifter parallellt. Du har lätt för att skapa bra relationer, och i rollen som säljare är det helt avgörande att du är självgående och nyfiken, som person samlar du ständigt information och nya kunskaper. Just nu innebär rollen ingen uppsökande försäljning, men det är något du måste vara bekväm med och gärna ha erfarenhet av, då det kan komma att ingå i tjänsten framöver. Du är administratör i grunden och det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning av verksamhetssystem och även av offertskrivning.

Hos oss får du

På EDP är det viktigt med balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension, Sjukvårdsförsäkring, Internkonferens, Fredagsfika, Friskvårdsaktiviteter och Valfria personalaktiviteter.

Ansökan och tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edp.se och ange ”Säljare” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2020-03-01 och tillträde enligt överenskommelse.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se.

Kontaktpersoner

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Gruppchef Caroline Piekert via caroline.piekert@edp.se eller 046–460 64 10.